ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ARTEKKO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Στην ARTEKKO το σπίτι σας μας εμπνέει. Με πάθος για όμορφα και προσιτά είδη, την άριστη ποιότητα τους και την επιτυχία των συνεργατών μας, το 1977 ο Δημήτρης και η Μαρία Ράμογλου εμπνεύστηκαν την ARTEKKO. Εδώ και 40 περίπου χρόνια το πάθος τους αυτό, τους διατηρεί ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου της διακόσμησης σπιτιού και τους παρακινεί για συνεχή εξέλιξη.

ΠΡΟΪΟΝ

Τα προϊόντα μας έχουν κάτι από σένα. Ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουμε μοναδικά προιόντα σε προσιτές τιμές. Απ’τη Γαλλία ως την Ινδία και απ’την Ιταλία ως τις Φιλιππίνες, σας φέρνουμε το στυλ που σας αρέσει, σε τιμές που σας συμφέρουν. Είτε έχετε μπουτίκ, είτε μια μεγάλη εταιρία επίπλων, η ARTEKKO προσφέρει πάντα αυτό που σας ταιριάζει.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ομάδα της ARTEKKO σας εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και άμεση υποστήριξη στην ακραία περίπτωση που αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα, προσπαθούμε καθημερινά να σας κάνουμε περήφανους να πουλάτε τα προϊόντα μας.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

Είναι γεγονός πως η επιτυχία μας στηρίζεται στην δική σας. Διατηρώντας μόνιμα πλούσια αποθέματα, εκτεταμένες σειρές προϊόντων, νέα online πλατφόρμα και προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση υποστήριξης πελατών, εξασφαλίζουμε την αμοιβαία μας εξέλιξη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Να προσφέρουμε ανώτατη ποιότητα προιόντων σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσπαθούμε καθημερινά η επαφή σας με την ARTEKKO να είναι μια πραγματικά θετική εμπειρία. Η αποστολή μας αυτή αντικατοπτρίζει το περήφανο παρελθόν μας και τους στόχους μας για το μέλλον.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας. Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας ή να κάνετε την πρακτική σας σε εμάς, παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@artekko.com

  • FOLLOW US
newsletter
a